Ako vytvoriť skupinový rozhovor na Snapchate: Podrobný sprievodca

Vytvorené 17 september, 2024
snapchat

Snapchat je všeobecne známy pre svoj inovatívny prístup k zasielaniu správ a zdieľaniu na sociálnych sieťach. Jednou z najužitočnejších funkcií je možnosť vytvárať skupinové chaty, ktoré používateľom umožňujú komunikovať s viacerými priateľmi na jednom mieste. Či už ide o vytváranie plánov, udržiavanie kontaktov alebo zdieľanie médií, vedieť, ako vytvoriť skupinový chat na Snapchate, je nevyhnutné pre každého vášnivého používateľa. V tomto článku vás prevedieme krok za krokom procesom vytvárania skupinového rozhovoru spolu s niekoľkými tipmi na zlepšenie vášho zážitku zo skupinových správ.

Ako začať skupinový chat na Snapchate

Vytvorenie skupinového chatu na Snapchate je jednoduché a dá sa vykonať niekoľkými klepnutiami. Najprv otvorte aplikáciu a prejdite prstom doprava na obrazovke fotoaparátu do zoznamu priateľov. Potom klepnite na ikonu „Chat“ v pravom hornom rohu obrazovky. Zobrazí sa nová obrazovka, kde môžete vybrať priateľov, ktorých chcete pridať do skupinového rozhovoru. Po výbere požadovaných kontaktov kliknite v dolnej časti na „Rozhovor“ a váš skupinový rozhovor bude pripravený!

Prispôsobenie vášho skupinového chatu

Po vytvorení skupiny si ju môžete prispôsobiť tak, aby vyhovovala vašim preferenciám. Klepnutím na názov skupiny v hornej časti okna rozhovoru ho zmeníte. Môžete tiež pridať skupinové bitmoji, nastaviť tému alebo dokonca stlmiť upozornenia, ak je konverzácia príliš živá. Táto úroveň prispôsobenia uľahčuje sledovanie rôznych skupinových rozhovorov, či už sú určené pre rodinu, priateľov alebo prácu.

Používanie funkcií skupinového chatu

Skupinové chaty Snapchat sú nabité funkciami. Skupine môžete posielať bežné snímky, videá a hlasové poznámky a dokonca môžete použiť známe filtre aplikácie. Ďalšou zábavnou funkciou je skupinový príbeh, ktorý umožňuje všetkým členom prispievať zábermi do zdieľaného príbehu. Tieto príbehy sú viditeľné iba pre členov skupiny, čím vytvárajú intímnejší priestor na zdieľanie momentov.

Riadenie členov skupiny a povolenia

Je dôležité vedieť, ako spravovať členov skupiny ako tvorca skupiny. Môžete jednoducho pridať alebo odstrániť ľudí z chatu. Ak to chcete urobiť, klepnite na názov skupiny v hornej časti, potom klepnite na „Pridať členov“ alebo vyberte meno člena a vyberte „Odstrániť zo skupiny“. Snapchat tiež automaticky vymaže neaktívne skupinové rozhovory po 24 hodinách bez aktivity, takže sa uistite, že konverzácia pokračuje!

Záver

Teraz, keď viete, ako vytvoriť skupinový chat na Snapchate, si môžete užiť dynamickejšie a interaktívnejšie konverzácie s priateľmi a rodinou. Skupinové rozhovory poskytujú pohodlný spôsob plánovania udalostí, zdieľania obsahu alebo jednoducho zostať v spojení v reálnom čase. Vďaka svojim zábavným funkciám prispôsobenia a bezproblémovým možnostiam odosielania správ robí Snapchat skupinovú komunikáciu čo najpútavejšou.

snapchat

Áno, skupinový rozhovor môžete kedykoľvek pomenovať alebo premenovať. Jednoducho klepnite na názov skupiny v hornej časti okna rozhovoru a budete mať možnosť zmeniť názov na čokoľvek, čo sa vám páči.

Snapchat umožňuje až 100 členom v skupinovom chate. Vďaka tomu je ideálny pre väčšie stretnutia, plánovanie udalostí alebo dokonca diskusie v triede, kde musí zostať v kontakte viacero ľudí súčasne.

Áno, skupinový rozhovor môžete kedykoľvek opustiť. Ak chcete ukončiť skupinový rozhovor, klepnite na názov skupiny v hornej časti obrazovky, prejdite nadol a vyberte možnosť „Opustiť skupinu“. Keď odídete, nebudete od tejto skupiny dostávať žiadne ďalšie správy ani upozornenia.